Megoldás: Joalis módszer

 
Dr. Josef Jonáš orvos professzor által kifejlesztett JOALIS információs cseppek  arra hivatottak, hogy ezektől a felhalmozódott élő és élettelen toxinoktól, a fertőzési gócoktól, beleértve az „alvó”gócokat is, kíméletes módon megtisztítsák a testet. Ezáltal beindul az öngyógyító folyamat és fokozatosan helyreáll a szervek közötti kommunikáció. 
                                             
A végeredmény: miután megszűnt a kiváltó ok javulnak, ill. fokozatosan megszűnhetnek a krónikus, de még visszafordítható folyamatok. Testünk egy fizikai, kémiai, emocionális, mentális, energetikai és emlékezeti mező kombinációja, melyben mind a hat aspektus kölcsönhatásban áll egymással és egyformán fontos. Dr. Josef Jonáš ezért nagy hangsúly fektet az agy, az idegrendszer az érzelmek és a tudat harmonikus működésére is, hiszen innen indul a helyes vagy helytelen információ a szervek felé.
 
Számos anyagcsere toxin: glutén, kazein, valamint gombák, paraziták anyagcsere toxinjai,  nehézfémek, radioaktív elemek, vegyi anyagok, növényvédő szerek, stb. képesek az idegrendszerben is lerakódni, kárt okozni, képesek az epigenetikus környezetet megváltoztatni és elindítani számos egészségügyi problémát. (Epigenetika: a gének működésére ható környezeti tényezők.) A kifejlesztésre került információs készítmények, mint amikor szappannal kezet mos az ember, úgy távolítják el ezeket a lerakódott toxinokat a szervezet minden részéből.
 
A JOALIS terápia során alkalmazott JOALIS információs cseppek egyedülállóan komplex módon a test biológiai struktúráit, energetikai rendszerét és lelki tényezőit mindhárom szinten kezelik, megvalósítva ezzel a szervezet holisztikus szemléletű gyógyulását.
 
A Joalis termékekkel végzett méregtelenítés nagy előnye, hogy nem avatkozik be az emberi szervezet természetes működésébe!
 

 


Dr. Josef Jonaš