Mérgező problémáink

 
KÜZD AZ ALÁBBI PROBLÉMÁK EGYIKÉVEL IS?
 
Immunrendszeri hibák, különféle allergiák, nőgyógyászati problémák, mozgásszervi nehézségek, húgyúti fertőzések, bőrgyógyászati megbetegedések, fejfájások, légzőszervi gyulladások, hormonális problémák, fáradékonyság, depresszió, stb.
 
Az emberiség időtlen idők óta szenved a parazitáktól, kordában tartásuk ma már szinte a legnagyobb kihívások egyike. Az élősködők (gombák, vírusok, baktériumok) hihetetlen mennyiségben képesek terjedni, szaporodni, mutálódni, és bár csak keveset lehet hallani, olvasni róluk, mégis komolyan veszélyeztetik egészségünket. Ugyanakkor számos méreganyag vesz körül bennünket, melyeket már képtelenség elkerülni. Az Európai Unióban és hazánkban is több mint 100 ezer különböző, ember által előállított vegyi anyag van forgalomban. Szervezetünk nap, mint nap több tízezer ilyen vegyülettel érintkezik, melyek mindenhová behatolnak, testünk minden porcikáját méreggel telítik. A stockholmi Karolinska Intézet vizsgálatai szerint a környezetünkből a szervezetünkbe szivárgó vegyszerek már az anyatejben is kimutathatóak és mennyiségük ötévente megduplázódik. Megdöbbentő adatokkal szolgál egy Body Burden (a test terhelése) vizsgálat is, melyben kimutatták, hogy már az újszülöttek köldökzsinórvérében is több száz különféle toxin található. A mérgek jelen vannak az élelmiszerekben, vízben, földben, levegőben, kozmetikai és tisztítószerekben, valamint különböző felületeken, amelyekkel érintkezünk. Ezek a toxikus anyagok felhalmozódnak test szerte és az általuk előidézett hiányállapotok még az élettől is megfoszthatják az embert. 
                                                                                                         
Szinte az összes krónikus betegség, a túlsavasodott testben elszaporodott élősködők mérgező anyagcsere termékei, a lerakódott vegyi anyagok és nehézfémek számlájára írható, de a háttérben megtalálható az érzelmi stressz is, mely segít beindítani a folyamatot. A negatív érzelmek károsan befolyásolják az idegrendszer működését és képesek leblokkolni a szervezet automatikus méregtelenítő képességét is.